Assistentes

De dierenartsen van Dierenkliniek Goes en Dierenartsenpraktijk Wemeldinge zouden hun werk niet kunnen doen, zonder de altijd aanwezige steun van hun assistentes.

In de hectiek van alledag wordt er veel van hen gevraagd. 

Ware duizendpoten zijn het!

Veroline Meulblok

Veroline Meulblok

Mijn liefde voor dieren is al van jongs af aan aanwezig, de keuze om met dieren te werken was dan snel gemaakt. In 2010 heb ik mijn diploma paraveterinair behaald aan het Groenhorst College te Barneveld. Daarna ben ik in 2013 afgestudeerd als praktijk manager dierenartsenpraktijk aan de Aeres Hogeschool Dronten te Dronten. Na het behalen van deze diploma’s ben ik begonnen bij Dierenkliniek Goes.

Sinds november 2018 ben ik diabetes consulente bij ons in de praktijk, alle patiënten die suikerziekte hebben begeleid ik in nauwe samenwerking met de dierenarts om een zo goed mogelijk leven te kunnen leiden ondanks hun ziekte. 

Naast honden en katten vind ik het ook geweldig om met vogels en bijzondere dieren te werken.

Christa van der Hoest

Christa van der Hoest

 

Ik ben van jongs af aan al gek op dieren en de keuze om te werken in de dierenbranche was dan ook snel gemaakt. In 2006 kreeg ik een baan als dierenartsassistente en in 2007 heb ik mijn diploma Paraveterinair behaald aan het Prinstenuin College in Breda. Na ruim 11 jaar te hebben gewerkt in een andere kliniek maak ik nu deel uit van team Dierenkliniek Goes. Naast mijn gewone werkzaamheden binnen de kliniek begeleid ik ook graag obese patiëntjes naar een gezond gewicht. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u altijd bij mij terecht!

Dierenkliniek Goes    0113-270072

's-Gravenpolderseweg 92    Goes

Dierenartsenpraktijk Wemeldinge    0113-253737

Dorpsstraat 39    Wemeldinge

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus