Een zorgverzekering voor uw huisdier

 

U bent zelf toch ook goed verzekerd!

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging voor de hond, kat of het konijn met zich mee.

 

Dat is niet alleen voeding, speeltjes of een mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat u voorbereid bent op hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen.

 

Net als uzelf kan ook uw hond, kat of konijn betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. In de meeste gevallen kan de dierenarts uw huisdier dan weer genezen.

 

De kosten hiervan kunnen echter behoorlijk oplopen en u kunt geconfronteerd worden met een forse rekening van honderden of zelfs wel meer dan duizend euro. Het is van belang dat u dan in staat bent deze (onverwacht) hoge kosten te betalen.

Zorgverzekering voor hond, kat en konijn

 

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten voor uw hond, kat of konijn.

 

Vrijwel alle medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden dan door de verzekeringsmaatschappij vergoed.

Een geruststellende gedachte wanneer u wel iets anders aan uw hoofd heeft.

 

Net als bij verzekeringen voor mensen zijn er ook bij de dierenverzekeringen diverse pakketten en aanvullende verzekeringen.

 

Alles staat duidelijk vermeld in de brochures en de polisvoorwaarden die te vinden zijn op de websites. Zodoende bent u vooraf goed geïnformeerd over de vergoeding en de premies.

 

Waarom en bij wie verzekeren?

 

U dient natuurlijk zelf te bepalen of  en waar u uw huisdier wilt verzekeren.

Wanneer u niet geconfronteerd wilt worden met (onverwachte en onverhoopte) grote financiële tegenvallers is het verstandig om uw huisdier te verzekeren.

 

Dierenkliniek Goes en Dierenartsenpraktijk Wemeldinge hebben de afgelopen jaren goede ervaringen opgedaan met verschillende huisdierenverzekeraars. Bij sommige aanbieders hoeft u niet eens meer af te rekenen bij onze kliniek. De rekening wordt dan automatisch naar de verzekeraar opgestuurd.

 

Er zijn meerdere sites waar u verschillende huisdierenverzekeringen met elkaar kun vergelijken. 

 

Kijk bijvoorbeeld eens op 

 

 

Verzekeringen

Dierenkliniek Goes    0113-270072

's-Gravenpolderseweg 92    Goes

Dierenartsenpraktijk Wemeldinge    0113-253737

Dorpsstraat 39    Wemeldinge

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus